Waarom ons


Tegels Zwaag

Het grootste assortiment aan tegels tegen het voordeligste tarief vindt u in Zwaag. Het plaatsje Zwaag ligt vlakbij Hoorn in Noord-Holland, waar u de Tegelgrossier vindt. De naam zegt het natuurlijk al, maar wij leggen het graag even uit. De Tegelgrossier is een groothandel voor bedrijven en particulieren. Wij beschikken altijd over een enorme voorraad aan tegels die direct leverbaar zijn voor gebruik. Ook bieden wij u een duidelijk overzicht in onze showroom. Op deze manier kunt u een gemakkelijke keuze maken uit het uitgebreide assortiment van de Tegelgrossier.

Goedkope tegels in Zwaag

Goedkope tegels in Zwaag vindt u bij de Tegelgrossier. Goedkoop betekent bij ons niet dat u het qua kwaliteit moet inleveren, integendeel. Doordat de Tegelgrossier groots inkoopt bij meer dan vijfendertig fabrieken, kunnen wij u altijd een lage prijs bieden, juist ook voor de bekende merken. Omdat wij ruim dertig jaar ervaren zijn in het inkopen en verkopen van tegels, weten wij wat er speelt. De trend naar grotere maten van 60x60cm en groter, blijft zich ontwikkelen. Daarnaast zien we ook een nieuwe ontwikkeling, namelijk hele dunne tegels van 4,7mm dikte. Deze zeer dunne, maar bijzonder sterke tegels kunnen gebruikt voor gevelbekleding en badkamerrenovatie. Met name door enorme gewichtsbesparing bieden deze tegels heel veel mogelijkheden en worden deze geproduceerd in zeer grote formaten zoals 1x3 meter. De medewerkers van de Tegelgrossier helpen u graag in uw zoektocht voor de perfecte afwerking van uw keuken, badkamer of vloer.

Contact voor tegels in Zwaag

Neemt u gerust contact op voor een mega aanbod aan tegels in Zwaag. Onze outlet store met enorme voorraad en de uitgebreide showroom, bevinden zich in Zwaag, vlakbij Hoorn. Hier kunt u vrijblijvend informatie inwinnen, prijzen bekijken en advies ontvangen van de kenners . Wij zien u graag terug bij de grootste leverancier voor uw tegels en sanitairbenodigdheden, de Tegelgrossier.