Waarom ons


Tegelhandel Zwaag

De grootste leverancier van kwaliteitstegels voor een voordelige prijs is de tegelhandel uit Zwaag. Onze naam is de Tegelgrossier, wat natuurlijk al verklapt wat onze sterkste kwaliteit is: een breed assortiment aan kwaliteitstegels tegen een voordelige prijs leveren. Dit kunnen wij waarmaken door altijd ruim in te kopen bij onze fabrikanten. Dit zijn er meer dan vijfendertig in binnen- en buitenland. Doordat wij grote partijen inkopen, krijgen wij altijd een goedkope prijs. Deze prijs bieden wij u ook aan en dit geldt ook voor alle bekende en moderne merken. Dankzij onze verhuizing naar Zwaag, vlakbij Hoorn in Noord-Holland naar een grotere locatie, kunnen wij een enorme voorraad direct leveren vanuit onze outlet store en onze grote showroom. U kunt op deze manier idee├źn opdoen in onze showroom en direct de tegels meenemen vanuit de outlet store.

De showroom van de tegelhandel uit Zwaag

De bekende tegelhandel, de Tegelgrossier, heeft een luxe showroom vlakbij Hoorn in het plaatsje Zwaag. Daar vindt u onze kenners en specialisten met meer dan dertig jaar aan ervaring. Wij helpen u graag een goede keuze te maken uit ons brede assortiment aan kwaliteitstegels. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is op het gebied van tegels. De trends houden wij nauw in het oog, zoals de grotere maten van 60x60cm en groter. Deze moderne look blijft zich ontwikkelen. Daarnaast zien we ook een nieuwe ontwikkeling, namelijk hele dunne tegels van 4,7mm dikte. Deze zeer dunne, maar bijzonder sterke tegels kunnen gebruikt voor gevelbekleding en badkamerrenovatie. Laat u informeren en verbazen op het gebied van kennis van tegels door de Tegelgrossier.

Bezoek de tegelhandel uit Zwaag

Komt u gerust eens langs en bezoek onze showroom van de tegelhandel uit Zwaag. Onze outlet met enorme voorraad en de uitgebreide showroom bevinden zich in Zwaag, dit ligt vlakbij Hoorn. Hier kunt u vrijblijvend informatie inwinnen, prijzen bekijken en advies ontvangen van onze kenners. Wij zien u graag terug bij de grootste leverancier in tegels, de Tegelgrossier.