Waarom ons


Tegel Hoorn

De Tegelgrossier uit Hoorn mag zich de grootste aanbieder van tegel en sanitair noemen. Dit komt doordat wij bij meer dan vijfendertig fabrieken groots inkopen doen tegen lage tarieven. Dit ziet u direct terug bij onze enorme voorraad en de voordelige prijzen. Dit geldt niet alleen voor een assortiment aan basistegels, maar voor alle moderne en bekende merken. In het plaatsje Zwaag, wat vlakbij Hoorn in Noord-Holland ligt, vindt u de Tegelgrossier. Behalve onze grote showroom en outlet store, bieden wij u een groot assortiment aan van tegels die direct leverbaar zijn voor gebruik. Op deze manier kunt u direct aan de slag thuis, of uw verkoopwaren uitstallen in uw winkel.

Een goedkope tegel in Hoorn is een goede koop

Een goedkope tegel in Hoorn vindt u bij de Tegelgrossier. Maar een goedkope tegel betekent bij ons niet dat u het qua kwaliteit moet inleveren, integendeel, het betekent bij ons een goede koop. Doordat de Tegelgrossier groots inkoopt bij meer dan vijfendertig fabrieken, kunnen wij altijd een lage prijs bieden, juist ook voor de bekende merken. Omdat wij ruim dertig jaar ervaren zijn in het inkopen en verkopen van tegels, weten wij wat er speelt. De medewerkers van de Tegelgrossier helpen u graag in uw zoektocht voor de perfecte afwerking van uw keuken, badkamer of vloer.

Contact voor de goedkoopste tegel in Hoorn

Neemt u gerust contact op voor een mega tegel in Hoorn. Onze outlet store met enorme voorraad en de uitgebreide showroom bevinden zich in Zwaag, vlakbij Hoorn. Hier kunt u vrijblijvend informatie inwinnen, prijzen bekijken en advies ontvangen van de kenners . Wij zien u graag terug bij de grootste leverancier voor uw tegels en sanitairbenodigdheden, de Tegelgrossier.