S
Waarom ons


Badkamers Hoorn

Om prachtige badkamers te creëren heeft u de Tegelgrossier uit Hoorn nodig. Zoals onze naam al zegt, zijn wij de specialist in alle soorten tegels. Deze kopen wij in bij meer dan vijfendertig fabrieken van de bekende merken. Omdat wij verhuisd zijn naar een prachtige locatie in Zwaag, hebben wij nu onze outlet en de showroom kunnen vergoten. Hierdoor hebben wij direct ingespeeld op de wensen van de klant en zijn wij de markt ingedoken op het gebied van sanitair en alle benodigdheden die daarbij komen kijken. Door onze vele contacten binnen de installatiebranche, bieden wij u een bijzonder groot assortiment sanitair aan. Wij kunnen 90% van al het sanitair leveren dat op de Nederlandse markt te verkrijgen is. Dat betekent voor u dat binnen één bedrijf terecht kunt voor al uw benodigdheden voor de badkamer.

Alles in Hoorn voor badkamers

De Tegelgrossier heeft zich ontwikkeld tot een groothandel voor bedrijven en particulieren in Hoorn. Hier vindt u alles voor badkamers. In onze uitgebreide outlet store vindt u een enorm assortiment sanitair en tegels, direct leverbaar. De Tegelgrossier importeert alle producten in grote hoeveelheden direct bij de fabrieken tegen een lage inkoopprijs. Dit betekent dat wij u alle bekende merken kunnen aanbieden tegen zeer scherpe tarieven. Omdat wij inkopen bij ruim vijfendertig fabrieken, kunnen wij altijd alle soorten tegels en sanitairbenodigdheden voor uw badkamer leveren.

Bezoek in Hoorn de showroom voor alle badkamers

Komt u gerust eens langs in Hoorn en bezoek onze showroom voor alle badkamers. Onze outlet met enorme voorraad en de uitgebreide showroom, bevinden zich in Zwaag, vlakbij Hoorn. Hier kunt u vrijblijvend informatie inwinnen, prijzen bekijken en advies ontvangen van de kenners . Wij zien u graag terug bij de grootste leverancier voor uw badkamerbenodigdheden, de Tegelgrossier.